Bli scout hösten 2019!

Äventyr på riktigt!
I Scouterna hittar du både utmaningar och nya kompisar, oavsett vem du är. Här kan du uppleva äventyr i naturen, upptäcka nya sätt att lösa problem eller bara ha kul tillsammans medan vi utforskar världen. Och du är självklart med och bestämmer vad vi ska hitta på. Vad vill du göra idag?

Scoutkåren Finn är Lunds största scoutkår och vi har verksamhet för barn i åldrarna 8-18 år. Vi tror att genom lyssnande och stödjande ledarskap, nya vänner utmaningar och äventyr så skapar vi Lunds bästa ungdomsverksamhet. Låter det bra? Häng med och bli scout!

Som start på terminen bjuder vi in ditt barn och dig/er till ett välkomstmöte måndagen 2/9 klockan 18.00 på Krafts Torg. För er föräldrar börjar vi med lite information om Scoutkåren Finn och vår verksamhet samt val av mötesdag. Under tiden får barnen en rundvisning på Finnsalarna, lek och träff med sina nya ledare.

Ni har möjlighet att välja mellan följande mötesdagar:
  • För barn i årskurs 2-3 har vi avdelningar med mötestid på måndagar, tisdagar eller onsdagar kl. 18.00-19.30
  • För barn i årskurs 4-5 har vi avdelningar med mötestid på måndagar eller tisdagar kl. 18.00-19.30
  • För barn i årskurs 6-8 har vi en avdelning på torsdagar med mötestid 18.30-20.30
Vi kan inte garantera plats till alla och tillämpar därför kösystem genom intresseanmälan. Alla är välkomna på välkomstmötet, men om man gjort en intresseanmälan har man förtur till plats. Intresseanmälan görs här

För dig som redan går på scouterna börjar terminen med vanliga möten från tisdagen 3/9. 

Vi ses i höst!