Karneval 2018

Städning av karnevalsområdet

Nu är det vart fjärde år igen och det är Lundakarneval i maj! Detta tycker vi i Scoutkåren Finn är fantastiskt roligt. Även denna gång är vi med och städar på karnevalsområdet. Det är en kul uppgift som ger kåren pengar att använda i verksamheten. Vi ska städa varje morgon under de tre karnevalsdagarna 18, 19 och 20 maj samt vid slutstädningen av Lundagård på onsdagen efter karnevalen den 23 maj. Till varje städpass behövs minst 30 personer, men ju fler vi blir desto snabbare går det och desto roligare blir det.

Vi vill att alla familjer ställer upp på åtminstone ett pass, men helst fler. Alla är välkomna föräldrar, scouter, syskon m.m. Är scouten under 12 år vill vi att någon förälder är med.

Pengarna som vi drar in på städningen går till verksamheten, Finngården och friluftsmaterial. Förutom pengarna blir det en kul upplevelse och tillfälle att lära känna andra scouter och föräldrar i kåren. Vi inleder med frukost för alla från 7.30 på Finnsalarna. Vi börjar städningen kl. 8.00 och jobbar tills vi är klara, som längst till 11.00.

På onsdagen 23 maj är tiden 15-18.

Varje scout som ställer upp på två pass eller fler får ett entréband till karnevalsområdet (värde 200kr) som gäller under de tre karnevalsdagarna.

Anmäl dig här

Finn på Barneval den 15 maj

I samband med Lundakarnevalen har Scoutkåren Finn ordnat så att vi kan besöka karnevalens nöje som riktar sig till barn nämligen, Barnevalen! Barnevalen är ett område på karnevalen med en massa kul aktiviteter och underhållning för barn och unga, Barnevalen har också en kul föreställning med sång och musik som rullar under karnevalen. Vi ska gå på föreställning tisdagen den 15 maj. Vi samlas på Finnsalarna kl. 16.30, föreställningen börjar kl. 17.00. Alla i kåren som vill får komma, föräldrar och syskon är välkomna. Vi har minst 80 platser och tänker att yngst går in först. Är det några föräldrar som inte får plats utlovas fika på Finnsalarna under tiden. Föreställningen är slut 17.45, då hänger vi lite på Barnevalsområdet och sen drar vi oss ner på Finnsalarna och har en egen Finnkarneval. Vi avslutar kl. 19.30.

Anmäl dig här