JämtEnFinn 2020

Den 21-28 juni 2020 går kårens sommaräventyr* JämtEnFinn av stapeln i Jämtlandsfjällen. En veckas fantastisk fjällvandring utlovas och möjligtvis lite snö på det. Vi åker nattåg upp den 21:e och är åter i Lund den 28:e. Den 20:e juni kommer vi att samlas på Finnsalarna för att packa gemensam packning och förbereda oss inför resan. Så se till att även boka in denna dag.

Sommaräventyret kostar som högst 3000 kr per person och ska vara betalt senast sista anmälningsdag (31:e mars) men gärna innan. Betalningsinformation finner ni längre ner i det bindande anmälningsforumläret.

Efter anmälan kommer ett hälsokort skickas ut som ska fyllas i, men har ni någon särskilt betänklighet kring scoutens hälsa eller en annan fråga så fyll gärna i det längst ner under övrigt. 

Rekommenderad packlista hittar du här.

Frågor? Mejla jamtenfinn@scoutkarenfinn.se.*Sommaräventyr är en av Scoutkåren Finns yngre traditioner och syftar till att erbjuda scouter från äventyrarålder och uppåt en friluftsinriktad vecka i fantastisk natur. Detta är en upplevelse som sträcker sig bortom de sedvanliga hajkerna och lägrena med den bibehållna ambitionen att alla skall kunna delta.