Finn en EfterKarneval

Hej alla föräldrar!

Vi minns årets Lundakarneval som en härlig helg i maj! Scoutkåren Finn var med på ett hörn och städade och putsade karnevalsområdet. Tack till er som ställde upp på detta!


Nu är det snart dags för Efterkarneval för alla karnevalsfixare. Ett evenemang som kommer att ske lördagen 22 september på Sankt Hans backar. Även här kommer Scoutkåren Finn att vara med.
Återigen har vi fått erbjudandet (för att vi är så snitsiga?) att vara med och förbereda inför efterkarnevalen, att stå i entrén vid partajet, och att städa efteråt. Detta tycker vi i Scoutkåren Finn är fantastiskt roligt. 


På fredagen 21 september, kl. 17-20, fixar vi inför festen, på lördagen 22 september kl. 15-02 tar vi emot i entrén, står i garderoben etc., och på söndagen 23 september, kl. 12-18, packar vi ihop och städar området. Våra scouter som brukar träffas på torsdagar gör ett första pass i förberedelsen till Efterkarneveljen 20 september. 


Vi skulle uppskatta om ni alla familjer ställer upp på åtminstone ett pass, men helst fler. Det är jätteviktigt för ekonomin i kåren att vi kan genomföra detta. Dessutom är det roligt och lärorikt. Anmäler dig gör du här scoutkarenfinn.se/x/efterkarneval18 (kopiera länken till din webbrowser och klistra in om det inte fungerar att klicka på den).  


Följande pass gäller:
• Fredag 21 september klockan 17 – 20
• Lördag 22 september klockan 15- 20
• Lördag 22 september klockan 20- 02
• Söndag 23 september klockan 12-18

Stort tack för hjälpen!!

// Styrelsen genom Kajsa